6/12/18

Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς (4), της J.K. Rowling


Πολύ ωραίο. Διαβάζεται εύκολα, ξεκούραστα και με μεγάλο ενδιαφέρον. Καθόλου δε θυμίζει βιβλίο για παιδιά, η γλώσσα και η πλοκή είναι ικανές να απορροφήσουν πλήρως το ενδιαφέρον ενός ενηλίκου ανθρώπου. 
Δεν έχει κάτι άλλο να πω, δεν έχει και νόημα, νομίζω ότι είμαι η τελευταία σε αυτόν τον πλανήτη που δεν έχω διαβάσει όλη τη σειρά ούτε και έχω δει όλες τις ταινίες.Το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Το καλοκαίρι φεύγει και οι διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους αλλά αυτό δε στενοχωρεί ιδιαίτερα το νεαρό Χάρι Πότερ. Αντίθετα μάλιστα, τον γεμίζει προσμονή και λαχτάρα. Ξέρετε γιατί; Γιατί τον περιμένει η Σχολή "Χόγκουαρτς" για μαγείες και ξόρκια, οι φίλοι του Ρον και Ερμιόνη, ο Χάγκριντ, οι καθηγητές του κι ένα σωρό καινούργια μαθήματα. Ένα βράδυ, όμως, ο Χάρι βλέπει ένα παράξενο όνειρο και ξυπνά τρομαγμένος μ’ έναν έντονο πόνο στο σημάδι στο μέτωπό του. Γρήγορα το ξεχνάει καθώς λαμβάνει μια πρόσκληση από τον Ρον για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κουίντιτς. Εκεί θα ζήσει συναρπαστικές στιγμές αλλά και μια σειρά από επικίνδυνα γεγονότα που θα τον οδηγήσουν στην πιο απίθανη και συγκλονιστική περιπέτεια της ζωής του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου